Komisioni Qendror i Zgjedhjeve


Tirane 15 prill 2011 NOA- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka marre nje vendim per nderprerjen e dy spoteve televizive te fushates se 8 majit.


Kane qene dy spotet e Partise Socialiste kunder kandidatit te maxhorances Lulzim Basha mesazhet qe jane nderprere dhe nuk do te dalin me ne transmetim.


Ky vendim u mor pasi Bordi i Monitorimit te Mediave u shpreh se transmetimi i tyre ishte ne shkelje te ligjit.


KQZ e ka argumentuar kete vendim per faktin se ne spot nuk ishte vendosur emri i subjektit politik.


Vendimmarrja e anetareve te KQZ-se ka qene me 4 votat pro te maxhorances dhe me kontestimin e opozites.


a.y/NOA


Lajme te ngjashmeKQZ jep OK regjistrohen kandidatet e PS ne FierPolicia e Tiranes bllokon maunen me mallra kontrabandeKonstituohen 66 KZAZ-te vendet vakante plotesohen nga shoqeria civileGedaffi bllokohet ne Zvicer masa ndaj llogarive bankareKQZ Kandidatet dhe regjistrimi i tyre koalicionet veprojne ndryshe


Lidhjebllokon dy spotet e Partise Socialiste Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shkelje e ligjit