Ai është një reper i egër në dukje, por edhe në veprimet e veta.


E megjithatë, me rastin e Shën Valentinit, edhe Kanye West ka treguar anën e vet romantike.


Ai e ka mbushur dhomën e të dashurës së vet, Kim Kardashian, plot me trëndafila.


Dhe, 33-vjeçarja e lumtur e ka ndarë këtë me fansat e vet.


kim


 


'Nothing better than being with my love on Valentine's Day!' The 33-year-old reality star also shared a snap of the couple of 21 months chatting on a golf cart backstage at the Baltimore Arena before his Yeezus concertMore to come! The ninth season of Keeping Up with the Kardashians airs Sunday nights on E!