Vetëm tre ditë pasi kryeministri Edi Rama iu bëri thirrje gjithë shqiptarëve që punojnë në sistemin financiar ndërkombëtar që të bëhen pjesë e procesit të Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë deri tani janë 32 aplikime.

Në një status në rrjetin social Facebook, shefi i qeverisë shkruan se këta aplikantë kanë shrehur deri më sot interesimin e tyre për t'u konsideruar si anëtarë të ardhshëm të Këshillit Mbikqyrës të Bankës së Shqipërisë në adresën.

Rama shkruan se  ndërsa afati i fundit ështe data 30 shtator, mirëpriten aplikime të reja.Redaksia Online
(g.f/shqiptarja.com)


Ndiqni Shqiptarja.com në
Facebook dhe në
Twitter