23/03/10 12:57Domit, dhe u thotë se ato kanë bërë thashetheme gjithë natën e i kanë lënë pas gjumë dhe u thotë me shaka se për këtë arsye do të marrin gjobë. Olta i përgjigjet që ata janë kënaqur dhe kur Mandi i pyet se si u doli rezultati i thashethemeve dhe Domi i përgjigjet me shaka se i kanë zgjidhur të gjitha çështjet.

Më pas Mandi del në kopësht, ku i bashkohet Kikës dhe e pyet se si i duket gjendja këtë javë duke qënë se është dhe në nominim. Kika i përgjigjet se ai nuk e ka problem nominimin dhe ka në plan të qëndrojë gjatë brenda shtëpisë së BB. Mandi shprehet se Kika është mirë që të qëndrojë, por do të dijë për ndjesitë që përfton. Kika thotë se në fillim është e vështirë kur je në nominim, por çdo ditë që kalon të jep dëshirën që të rrish me tepër. Kika shton se sigurisht që malli për familjen dhe njerëzit jashtë është prezent, por përsëri e mbledh veten dhe shikon qëllimin përse je aty. Kika e këshillon Mandin që të mos ndikohet nga askush, por të mbajë konstant opinionin e tij. Mandi përgjigjet që ai është munduar të rrijë me të gjithë nga pak për ti njohur dhe shton se për debatin që ka bërë mbrëmë Kika me Klodin, ai ka kuptuar se Klodi nuk e ka patur me të keq ndaj Kikës. Kika shprehet se janë disa individë brenda në shtëpi që personat e tjerë duan ti njohin ashtu siç duan ata dhe jo siç janë në të vërtetë, por ky është problemi i tyre në fund në fundit. Mandi thotë se ai e ka si parim që gjërat ti marrë ashtu siç janë në të vërtetë dhe Kika i thotë të vazhdojë kështu përpara.


if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));