Juves i mungojnë pikë, Milan në vend të katërt, Interi në vendin që ka aktualisht


klasifikimiAshtu si gjithmonë pas çdo fundjave kur mbarojnë ndeshjet, revista prestigjioze italiane Panorama, stilon klasifikimin e Serisë A duke analizuar gabimet apo favoret albitrale të pësuara nga skuadrat gjatë javës së kampionatit. Në vend të parë të parë kësaj renditjeje është Juventusi, që madje, nëse nuk do të kishte pasur gabime, do të kishte edhe katër pikë më shumë. Napoli në vend të dytë, ndërsa të habit Milan, që sipas këtij klasifikimi duhet të kishte pesë pikë më pak, dhe në këtë mënyrë duhej të ishte në vend të katërt. Surpriza është Roma që duhej të kishte katër pikë më shumë, në këtë mënyrë ajo duhet të ishte e treta. Ndërsa Interi do të kishte 50 pikë, aq sa ka tani.

Renditja

JUVENTUS 78 (+4)

NAPOLI 62 (-1)

ROMA 55 (+4)

MILAN 54 (-5)

INTER 50 (=)

FIORENTINA 49 (-6)

LAZIO 47 (-4)

CATANIA 43 (-4)

UDINESE 42 (-6)

ATALANTA 42 (+5)

PARMA 41 (+2)

TORINO 39 (+3)

BOLOGNA 39 (+1)

CAGLIARI 39 (-3)

SAMPDORIA 36 (-1)

SIENA 31 (+1)

GENOA 31 (+3)

PALERMO 30 (+2)

CHIEVO 26 (-10)

PESCARA 24 (+3)