Konsullate meksikane nderiE merkure 27 Shkurt 2013 2216

Ylli Ndroqielja e nje konsullate meksikane nderi ne Shqiperi eshte zhvilluar permes nje ceremonie qe i ka dhene biznesmenit Ylli Ndroqi pozicionin e konsullit te nderit te ketij shtetiNe eventin e organizuar me kete rast kane marre pjese emra si kryetari i PS Rama kryetari i bashkise Basha kreu i LSI Meta ish-presidenti Moisiu ministra e zvministra konsujt e nderit te akredituar ne Shqiperi njerez te medias artit dhe kultures Ambasadori i Meksikes ne Rome seli kjo qe mbulon dhe vendin tone Miguel Ruiz Cabanas Eskuerdos i ka dorezuar presidentit te RTV Ora News Ylli Ndroqit emerimin zyrtar si konsull nderi i ketij shteti Ceremonia ka sjelle ritmet meksikane per te ftuarit e pranishemp