brbr1 e treta e Prodhimit te Brendshem Bruto vjen nga Tirana prandaj vemendja e qeverise duhet te jete ne kryeqytet Kete deklarate ka leshuar kandidati i Partise Demokratike Halim Kosova gjate vizites qe ka bere ne tregun e fruta perimeve prane shkolles se baletit Halimi u takua me tregtaret te cilet i shfaqen atij shqetesimet Kandidati i PD per Bashkine e Tiranes u angazhua se do te ndihmonte tregtaret dhe bizneset duke bere me transparente taksat qe me pas ti ktheje ne sherbim te tyre Halimi shprehu bindjen se me politikat e reja do te behet nxitja e sipermarrjes dhe punesimitbrbr
br