Dje ne mjediset e liceut artistik Jordan Misja u organizua nje veprimtari artistike jo e zakonshme. Violinistja shqiptare me fame nderkombetare qe aktivitetin e saj profesional e zhvillon ne Itali Anila Kraja ne shenje bamiresie dhe mirenjohjeje i dhuron Liceut Artistik ku ajo ka marre leksionet me te rendesishme ne instrumentin e saj violine ben nje dhurate qe kurre me pare e ka bere ndonje artist. Ajo i dhuron Shkolles Artistike nje pianoforte e cila i mungon mjediseve mesimore te kesaj shkolle.