Transmetuar me 13032015 - 0958
Nentembedhjete deputete te Partise Socialiste dhe 48 drejtues te larte ne administraten publike jane me rekorde kriminale Ndersa ne grupin parlamentar te PD nuk ka asnje deputet me probleme me drejtesinebr
br
Deklarata eshte bere nga deputeti i PD Genc Pollo njeheresh edhe kryetar i komisionit parlamentar hetimor per emerimet ne administrate mbreme ne emisionin Debati ne Channel One te gazetarit Roland Qafokubr
br
Pollo tregoi se komisioni eshte ne fazen e grumbullimit te materialeve dhe ne nje faze te dyte do te behen publike te gjitha dokumentet qe vertetojne implikimin e deputeteve dhe drejtuesve te administratesbr
Ne do te kerkojme qe drejtuesit ne administrate te largohen nga posti pikerisht per arsyen se kane qene te lidhur me krimin - tha Pollobr
br
Nga ana tjeter ai konfirmoi edhe nje here qendrimin e PD se ne grupin e saj parlamentar nuk ka asnje deputet me rekorde kriminalebr
br
Nese do te kishte Rama nuk do ti kursente dhe do ti bente publike - dha argumentin e vet Pollobr
br
Deputeti demokrat Pollo komentoi edhe protesten e djeshme te PD Ai tha se kauza e dekriminalizimit eshte kauza qe e mbeshtet gjithe shoqeria shqiptare rqnoaal

PUBLICITET

lang enUS

p idlastbrbr