Haxhi Giubr
br
Tirane 19 maj 2016 NOAal- Gjykata e Krimeve te Renda ka denuar sot ish- prokurorin Haxhi Giubr
br
Ai u denua me 3 vjet e 6 muaj burg por per shkak te gjykimit te shkurtuar ulet 13 e denimit duke u denuar perfundimisht me 2 vjet e kater muaj burgbr
br
Ish- prokurori u arrestua per korrupsion me marrjen e ryshfetit prej 29 mije eurobr
br
Giu akuzohet per korrupsion te funksionareve te larte te drejtesise Ai njihet edhe si hetuesi i vrasjes se Azem Hajdarit ne vitin 1998br
br
Nje nga provat kryesore te Prokurorise se Krimeve te Renda per Haxhi Giun mesohet se jane pergjimet telefonike Regjistrimi i bisedave ka nisur per shtetasin Paulin Shpori i arrestuar per trafik droge ne vitin 2014br
br
I burgosuri eshte pergjuar teksa fliste me vellane e tij Aleks Shpori Mesohet se kane qene theniet e Aleks Shporit ato qe kane zbuluar implikimin e prokurorit ne ceshtjen penalebr
br
Vellai gjate bisedave i shpjegonte te arrestuarit perpjekjet qe po bente per ti mundesuar lehtesimin e akuzes dhe te denimit pas kapjes me droge te Paulin Shporit Pikerisht ne keto biseda mesohet se jane permendur takimet me prokurorin Haxhi Giu dhe me pas shuma qe i eshte ofruar atij prej 29 mije euroshaynoaalbr
br
Komentoni mbi kete lajm me poshte Nese keni dicka per te raportuar mbi kete teme na shkruani tek prnoaalbr
br
Korrupsioni Apeli le ne burg prokurorin Haxhi Giubr
br
br
Krimet e Renda lene ne burg prokurorin Haxhi Giubr
Zbulohet pasuria e prokurorit shtepite dhe depozitat e Giut VIDEObr
Korrupsion 29 mije euro arrestohet ish-prokurori i ceshtjes Hajdari

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix