Skuadra udheheqese e superliges, Dinamo, akoma eshte e pakompletuar, per shkak, se te gjithe kroatet e saj nuk kane ardhur akoma. Nga asnjeri futbollist kroat nuk ka pasur asnje lidhje. Sic dihet Pejic dhe Vincetic, duken se nuk do te vine, por as nga dy te tjeret, Granic dhe Bodrusic, nuk ka asnje lajm. Lojtaret kroate jane larguar ne ditet e fundit te muajit dhjetor, por nuk kane respektuar afatin e kthimit sipas dates te percaktuar nga drejtuesit e klubit. Tekniku i skuadres, Agim Canaj, deklaroi dy dite me pare per se lojtaret do te jene ne Tirane ne fundjave per te filluar nje jave me vonese fazen pergatitore.