Mes Marokut dhe Shqiperise pritet te vendosen ura me te forta bashkepunimi ne te gjitha fushat. Kete garanci ka marre Kryeparlamentarja Jozefina Topalli gjate takimeve me autoritete me te larte te ketij vendi. Ne kete vizite zyrtare e para ne nivel parlamentar mes zonjes Topalli dhe bashkebiseduesve te saj eshte hedhur ideja per forcimin e marredhenieve mes dy vendeve.


Pa dyshim qe filluam te mendojme per nje program shkembimesh ne te
ardhmen jo vetem ne nivelin parlamentar. Si dy vende qe kuptojme mire
njeri-tjetrin ka nevoje per te vendosur bazat legale per te filluar nje
bashkepunim te ngushte dhe te fuqishem ne fushen e ekonomise tregtise
ne fushen e eleminimit te taksave te dyfishta ne fushen e shkembimeve
kulturore tha Jozefina Topalli kryetare Parlamenti.Gjate kesaj vizite ne Marok kryetarja e Parlamentit ishte e pranishme
edhe ne punimet e sesionit te peste plenar te Asamblese Parlamentare te
Mesdheut.Taulanta Boja