Te dhenat be fundit nga Ksamili flasin nse Partia Socialiste rifiton terren pas 6 vitesh ndaj Partise Demokratike.

Korrespodenti i Top Channel ne kete zone, Artur Bibe njofton se kur kane mbetur edhe 21 kuti per t’u numeruar, PS ka 1123 vota, ndersa PD 822 vota.

Forca e trete elektorale ne kete zone eshte PBDNJ me 256 vota. Nderkohe, ne Vlore ne zonen 63 ku perfshihen Novosela dhe Selenica, PS ka 2000 vota, PD 1200  dhe PSD 1100 vota.