brbrRadhe te gjate jane vene re ne qendren e kolaudimit te automjeteve ne qarkun e Kukesit Kjo eshte situata e krijuar ne kete fund viti ne te vetmen pike ku vleresohet ana teknike e automjeteve te rretheve Kukes Has e Tropoje Drejtuesit e automjeteve te Hasit dhe Tropojes shprehen se jane te detyruar qe te presin me ore te tera ne radhe Nga ana tjeter situata rendohet edhe nga vete drejtuesit te cilet kontrollin teknik e shtyjne per ditet e fundit te vitit Kjo situate perseritet cdo fundvit pasi muaji dhjetor eshte edhe afati i fundit per kontrollin teknik te automjetevebrbr
br