brbrKomisioni i Jashtem i Kuvendit i ka kerkuar Ministrise se Jashtme informacion te detajuar per te gjithe hapat qe diplomacia shqiptare do te ndjeke ne marredheniet me Beogradin dhe ne raport me viziten e Kryeministrit ne Beograd Kryetarja e Komisionit te Jashtem Arta Dade ka sqaruar se deputetet jane ne pritje te informacioneve nga Ministria e Jashtme per te mesuar se ne cilen pike jane diskutimet paraprake mes paleve Megjithate kuvendi mbeshtet strategjine qe qeveria ka ndjekur deri me tani Kemi vleresuar hapat e ministrise noten verbale qe i eshte nisur ambasadorit te Serbise Vizita e Kryeministrit Rama ne Beograd e parashikuar te zhvillohej kete te merkure u shty ne daten 10 nentor pas nje bisede telefonike mes dy kryeministrave atij shqiptar dhe serb Vucicbrbr
br