Hapsira ajrore e Londrës ëshë mbyllur dhe të gjitha fluturimet janë anuluar shkak i një problemi kompjuterik
E gjithë hapësira e Londrës do të mbyllet në ora 7 pasdite sot.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Duke akorduar se e gjithë organizata Evropiane për sigurinë e navigimit ajror, shkaku është për një problem kompjuterik që ka rezultuar në gjithë hapësirën e Londrës, transmeton Indeksonline.
Të gjitha fluturime prej Heathrow kanë raportuar që duhet të jenë në pritje shkaku i atij gabimi.
NATS, konfirmon në ëebsite e tyre: Ju kërkojmë falje për vonesat dhe për incidentin tonë , kështu që ne jemi të mobilizuar që ta rregullojmë këtë problem. Për informacione tjera do të njoftoheni më vonë.
Hartat online të të gjitha fluturimeve tregojn se disa vonesa janë duke aplikuar tek këto fluturime. /Indeksonline/