Zv/ministri i Punëve të Brendshme ka prezantuar në ambientet e prefekturës prefektin e ri, zotin Keltis Kruja ndërkohe qe Ruzhdi Keci le detyren per arsye shendetesore 

TIRANE-Prefekti i ri i Tiranes është prezantuar sot pas dorëzimit të detyrës nga Rruzhdi Keci. Zv/ministri i Punëve të Brendshme ka prezantuar në ambientet e prefekturës prefektin e ri, zotin Keltis Kruja ndërkohe qe Ruzhdi Keci le detyren per arsye shendetesore. Keltis Kruja ka ushtruar me pare detyren e Drejtorit te Inspektimit ne Ministrine e Brendshme. Ne ceremoni prefekti i ri u angazhua të cojë me perpara punen e nisur nga paradhesi i tij Keci dhe te zbatoje me rigorozitet ligjin.

(d.b/BalkanWeb)