Libri "Vrima", Erotik apo banalitet është tema e bisedës sonte në mbrëmje në emisionin "Opinion". I pyetur mbi librin pedagogu Edmond Tupe e cilëson librin, "një botim që ka guxim, ku shkohet përtej erotikës. Dhe kjo quhet filozofia e erotizmit". Sipas profesor Tupes, pyetjes nëse është ky libër i denjë për një çmim si "Lumo Skëndo" tha se edhe "Lumo Skendo ka ardhur në botë falë penisit dhe vaginës"