Ndërkaq janë publikuar emrat e të gjithë studentëve të vitit të III-të të Gjuhë Letërsisë në Universitetin Aleksandër Xhuvani në Elbasan.


Kjo është lista e plotë e emrave të studentëve, ndërsa nuk ka asnjë informacion lidhur me identitetin e viktimave dhe të plagosurve. Policia ende nuk ka dhënë asnjë informacion.


Adisa Çela, Aida Gjika, Alba Deda, Anisa Rusi, Anisa Hysa, Antoneta Saçe, Arta Ballabani,  Aurora Molla, Desian Dani, Desiana Xheneti, Blerina Çereni, Denisa Guzi, Desilda Bytyçi, Doriana Kumria, Dorina Stafa, Elidoda Gjinaj, Elsa Daka, Elsa Shtylla, Eralda Bajrami, Eranda Baloshi, Eranda Bardho, Erjola Xhoi, Klejda Kela, Mirsie Biba, Oneda Kushi, Denisa Paja, Erdita Ortingari, Eriselda Gubere, Eriselda Çoku, Erjana Gështenja, Ermira Mana, Fabjola Shehi, Florie Peçi, Gerta Hasmeta, Griselda Zeneli, Griselda Bilani, Isjana Karifi, Isma Klosi, Johana Debinja, Juliana Kuqi, Juliana Tola, Kaltra Kollozhani, Laureta Cani, Lindita Kabashi, Lirie Hasa, Oliverta Dhëmbi, Olsiana Beqiri, Tisiana Hysa, Anisa Çobaj, Enkelejda Berberi, Adjola Musaku, Hanife Xhepexhiu, Anila Suli, Shegushe Haka, Oltiana Yzo.