Liverpool vazhdon te notoje ne ujera te turbullta pasi pronaret Hicks dhe Gillet vendosen te mos e shesin shoqerine tek nje kompani amerikane.

Borxhet e medha vazhdojne te mbajne peng situaten ne klub. Shpetimtari i momentit mund te jete milioneri nga Singapori Peter Lim i cili njoftoi se do beje nje oferte prej 360 milione sterlinash per te blere klubin.

Gjithsesi ne pole position qendron shoqeria amerikane New England Sport Ventures Nesv qe ka ofruar 300 milione sterlina.