Transmetuar me 01052016 - 1615
Kur behet fjale per shendetin tone te gjithe interesohemi se cfare eshte me e mire dhe qe na vjen ne ndihme per nje organizem sa me te mirebr
br
Shpesh ndihemi te lodhur dhe te stresuar por deshira per tu pajisur me ushqime te pasura dhe me kalori eshte shume e rendesishme per te gjithebr
br
Dietologu e Rick Hay eshte autor i nje plani ushqimor qe sipas tij parandalon plakjen e shpejte iu jep me shume energji dhe largon stresin Ai thote se duke ngrene keto tete ushqime do te fitoni mjaft energji dhe do tu parandaloje lodhjen dhe nervozizminbr
br
Ushqimet qe duhet te konsumonibr
br
Banane me gjalpe bajamejebr
br
Patate e embelbr
br
Maca Maca eshte rrenje qe i perket familjes rrepabr
br
Arratbr
br
Vezetbr
br
Mjaltibr
br
Spinaqibr
br
Kungulli fgnoaal

lang enUS

p idlastbrbr

windowtaboola windowtaboola
taboolapush
mode thumbnails-a-escalator
slider true
placement Mobile Escalator Thumbnails
targettype mix