07/04/10 22:40Banorët kërcejnë për një kohë të gjatë dhe më pas fillojnë të flasin për gjëra të ndryshme. Klodi dhe Mandi janë ulur në sallon dhe flasin për Domenikën dhe Seldin. Së fundmi mardhënia mes çiftit është përfshirë edhe nga zënka dhe qefmbetje. Mandi i thotë Klodit se në mardhënien në çift, Domenika është ajo që sillet keq ndaj Seldit. Klodi e kundërshton duke i thënë se Seldi bën mirë që të reagojë përpara se të jetë shumë vonë. Mandi i thotë se Seldi është prekur shumë nga fakti që Domi ka krijuar afrimitet me Jetmirin ditët e fundit. Mandi e quan Domin si një njeri që shkel mbi parimet e veta dhe një njeri me dy fytyra. Klodi e kundërshton dhe i thotë se ai e ka gabim në gjykimin e tij dhe se Domi shumë tolerante, për këtë ai e siguron pasi thotë se e njeh mirë vajzën. Mandi thotë se ai gjatë tre javëve qëndrimi në shtëpi nuk e kishte parë Domin të rrinte me Mirin, madje ka ajo thënë shumë fjalë për Mirin duke e sharë, ndërsa këtë javë rrinë gjatë gjithë kohës bashkë. Klodi e kundërshton duke i thënë se fakti që nuk shkon me një banor për një kohë, nuk do të thotë se në të ardhmen ata dy perona të rrinë me njëri-tjetrin. Mandi i thotë Klodit se ai ka vënë re një ndrushim të sjelljes së Domit ndaj tij, pasi ai e kishte ngacmuar në disa pika dhe që atëherë Domi mban qëndrim ndaj tij duke e kundërshtuar në çdo fjalë që ai thotë. Ndër të tjera Mandi shprehet se ai po kupton se Domenika po e përdor Seldin, por Klodi vazhdon ta kundërshtojë duke i thënë se po i sheh gjërat në këndvështrimin e gabuar. Pas disa minutash aty vijnë edhe banorë të tjerë dhe biseda e tyre ndërpritet.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));