20/04/10 14:27Klodi dhe Mandi qëndrojnë në kuzhinë duke bërë përgatitjet për të gatuar drekën dhe Klodi shprehet se është shumë kurioz të dijë se çfarë mendon mamaja e tij për drejtimin e tij seksual. Mandi përgjigjet se ai e ka shprehur dhe më parë mbështetjen për Klodin, dhe vlerëson faktin që ai është treguar i sinqertë dhe nuk e ka mbajtur të fshehtë, e për më tepër nëna e tij sigurisht që do ta pranojë ashtu siç është. Mandi shton se Klodi nuk po i bën keq askujt dhe Klodi përgjigjet se ai ka vetëm merakun e mamasë së tij, e të askujt tjetër. Mandi shprehet se ka shumë persona që e fshehin, ndërsa Klodi ka marrë një hap shumë të guximshëm që e ka pohuar orientimin e tij seksual, madje mund të ketë arritur të thyejë tabu në këtë aspekt.

Më pas ata të dy ndërrojnë situatë dhe shkëmbejnë shaka të ndryshme me njëri-tjetrin. Mandi ulet në piano ndërsa Klodi këndon.


if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));