02/05/10 16:30Klodi dhe mandi hyjnë brenda për të ngrënë drekë, ndërsa banorët e tjerë vazhdojnë të marrin rreze dielli pranë pishinën. Teksa hanë drekë Klodi dhe Mandi bisedojnë për nominimet dhe eleminimet. Ai i thotë Klodit se i vjen shumë keq për Seldin që u eleminiua. Mandi thotë se e ka këshilluar gjatë gjithë kohës Seldin që të mos bindte pre e provokimeve, ndërsa Seldi ishte ai që provokonte vetë të tjerët. Mandi i rrefen Klodit emocionet e forta që kishte ndjerë në zonën e tunelit gjatë momenteve të eleminimit në spektakël dhe sidomos në momentet kur kishte ngelur vetëm me Seldin. Më pas Mandi fillon të flasë për Jetmirin. Ai thotë se i duket sikur jetmiri është ndritur mirë mëngjesin e sotëm. Klodi qesh dhe i thotë po edhe zgjohet pse çfarë ka. Pas kësaj ata dalin jashtë dhe fillojnë të merren me kafshët duke i ushqyer dhe përkëdhelur. Klodi shkon përsëri brenda dhe fillon të përgatisë ushqim për kafshët, ndërsa në shtëpi vijnë furnizimet e buxhetit të javës.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));