24/03/10 12:45Mandi, Klodi dhe Domenika janë në kuzhinë dhe po hanë mëngjesin. Mandi i thotë Domit se Manal ia ka vënë syrin asaj, në kuptimin që e ka qejf. Ai shton që mbrëmë ka dëgjuar se Manal do të puthë Domenikën. Kjo e fundit çuditet dhe shprehet se Mandi ka filluar të influencohet nga mendimet e tjerëve, duke nënkuptuar Jetmirin. Mandi shprehet se Jetmiri është në gjumë dhe nuk ka të bëjë fare. Më pas ata të dy thonë se Jetmiri po e afron Manalin për ta bërë për vete dhe për ta mbajtur afër në lojë. Mandi shprehet e Jetmiri po e zbërthen Manalin si personazh. Më pas ai i kthehet temës së mëparshme dhe i thotë Domit se a do të puthej me Manalin nëse do të ishte në lojë buxheti i tyre dhe ajo përgjigjet se ata janë mësuar dhe me buxhet të ulët dhe nuk do të ishte problem, aq sa ajo të detyrohej të puthte atë. Më pas Mandi i bën disa pyetje rreth seksit Domit dhe Oltës dhe ato i përgjigjen duke krijuar situata komike.

Duke qënë se Tatiana ka ditëlindjen sot, Klodi i pregatit asaj një pjatë me sultiazh ku i shkruan dhe një urim sipër. Banorët i këndojnë dhe këngën e urimit dhe ajo i falenderon.


if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));