28/03/10 17:52Mandi vazhdimisht ngacmon Klodin për ndjenjat dhe homoseksualitetin e tij. Ai bën vazhdimisht shaka me Klodin duke thënë se i pëlqen shoqëria me të, por Klodi thotë se ndjenjat e tij janë në një tjetër drejtim. Mandi e ngacmon Klodin për simpatinë që ka ndaj Erionit. Klodi i thotë se nuk është e vërtetë pasi ai nuk krijon simpati ndaj një personi që nuk ka prirje seksuale të njëjta me të, por pohon se Erioni është mashkulli më simpatik i shtëpisë së BB për të. Teksa Mandi ngacmon Klodin, ndërhyn Olta e cila thotë se të kesh simpati për një person nuk do të thotë se patjetër se duhet të mendosh që të krijosh një lidhje me të. Më pas ngacmimet e Mandit vazhdojnë për ndjenjat dhe sjelljet e homoseksualëve. Mandi e pyet klodin për sjelljen e dy pesonave gay në një mardhënie intime me njëri-tjetrin dhe i thotë se është kurioz të dijë diçka rreth sjelljes së një çifti homoseksualësh. Klodi nuk komenton pyetjen dhe shprehjet e Mandit, por i thotë vetëm duhet ta provosh, që ta kuptosh. Në sallon ndodhen edhe banorët e tjerë të cilët qeshin vazhdimisht me ngacmimet e Mandit dhe përgjigjet e Klodit.
if (window.ads_ad_block){ads_ad_block=ads_ad_block+1;}else{ads_ad_block=1;}
function showAdBlock_2136(ppc_ad_block_count)
{
title = document.title;
show_ads_id = 2136;
show_ads_url = "http://www.kosoftads.com/publisher-show-ads.php";
block_count=ppc_ad_block_count;
iframe_width=580;
iframe_height=115;
metainfo=document.getElementsByTagName('meta');
ref=document.referrer;
showContentAds(metainfo);
}
setTimeout("showAdBlock_2136("+ads_ad_block+")",1000*(ads_ad_block-1));