Perfundimi i marreveshjes qe transferonte Marco Marchionni-n nga Juventus per tek Fiorentina nuk eshte aq i thjeshte sa dukej.

Gjithcka eshte pezulluar per momentin, neser do nisem per ne Torino per te folur me perfaqesuesit e Juventusit dhe pastaj te shohim. Marreveshja akoma nuk eshte mbyllur perderisa palet nuk kane rene akoma dakort me lojtarin, duhet te gjejme nje zgjidhje per sa i perket anes ekonomike, ka deklaruar menaxheri i Marchionni-t, Bruno Carpeggiani.Menaxheri kundershton lajmin e mediave italiane qe njoftuan vetem dy dite me pare arritjen e nje marreveshje mes Marchionni dhe Fiorentines.