0
brbr

brbrNje person i armatosur qelloi per vdekje 5 persona ne Ohajo te Shteteve te Bashkuarabrbr
brbrMes tyre eshte nje grua shtatzene dhe vajza e saj 9 -vjecarebrbr
brbrAutoritetet thane se personi i armatosur kishte qelluar fillimisht 3 persona ne  nje shtepibrbr
brbrSipas deshmitareve gruaja shtatzene dhe vajza e vogel kishin trokitur rastesisht ne shtepine ku ndodhi masakrabrbr
brbrI zene ne befasi autori i qelloi edhe ato per vdekjebrbr
brbrPolicia amerikane po punon per identifikimin e tij dhe zbardhjen e motiveve te ngjarjes tragjikebrbr
brbrTv Klanbrbr


5 viktima Masaker Ohajo TV Klan