Nëse deri më tani keni përdorur kremra të ndryshëm për të hequr rrudhat e parakohshme poshtë syve dhe nuk kanë dhënë efektin e pritur, provoni maskën natyrale që do t'ju ndihmojë në eliminimin e tyre.

Kërpudhat janë cilësuar si antioksidantët më të fuqishëm për riprodhimin e shëndetshëm të qelizave të lëkurës, duke riparuar njëkohësisht dëmtimet e shkaktuara nga radikalet e lira.