Ka zhvilluar mbledhjen e radhs Komisioni hetimor kuvendor pr Prokurorin e Prgjithshm Theodhori Sollaku. N mbledhje sht lexuar raporti i Ministris s Drejtsis q do t kontrolloj dokumentacionin e Prokuroris pr vitin 2006. Komsioni, q prbhet vetm nga antart e maxhorancs, pasi opozita ka vendosur t mos marr pjes, sht ndar n dy grupe pune dhe po shqyrton t dhnat e Ministris s Drejtsis dhe asaj t Brendshme pr cshtjen e Kryeprokurorit.