McLaren njofton se ka pezulluar nga funksionet e tij, drejtorin sportiv te ekipit, Dave Ryan.

Nje vendim qe erdhi pas vendimit te FIA-s per te skualifikuar Lewis Hamilton, nga renditja e gares per Cmimin e Madh te Australise.

"Dave eshte pjese integrale e McLaren, qe prej vitit 1974 dhe ka patur rol kyc ne sukseset tona te medha. Po pergjegjesite e tij ne ate qe ndodhi te dielen ishin te medha. Vendosem ta pezullonim dhe ai e pranoi", u shpreh Martin Whitmarsh.