Republikanet kane zbritur ne Pogradec ku kryetari Fatmir Mediu eshte takuar me anetare dhe simpatizante te kesaj partite.

Duke bere nje ekspoze te arritjeve te deritanishme te qeverise, Mediu theksoi se zgjedhjet e 2009-es do te shenojne nje tjeter fitore te koalicionit aktual qeverises.

“Rruga jone eshte vetem nje, Shqiperia ne NATO. Per cdo qytetare pavaresisht nga bindja politike, eshte krenari kur degjon presidentin e SHBA-se se eshte krenar per shqiptaret”, eshte shprehur Mediu.