Pas problemeve të shumta që kaloi me ish-bashkëshorten, e cila e denoncoi për dhunë fizike, Mel Gibson duket se ka filluar një marrëdhënie të qetë me Nadia Lanfranconi. 56-vjeçari është fotografuar duke shëtitur dhe duke kaluar një kohë relaksuese me të dashurën e vet, e cila është disa vite më e re se ai, ndërkohë që ka treguar se është edhe shumë tërheqëse.Romantic meal: The pair enjoyed their latest date, this time at Terroni restaurant in Beverly Hills


What is his secret: It is a mystery what attracted Nadia to multimillionaire movie star Mel Gibson


Making her laugh: The Braveheart favourite obviously still has his talent for comedy one-liners


Have you heard the one about the musician and the movie star: Mel probably already knew the punchline