Mel Gibson rikthehet në fushën e lojës. Tanimë është fiksuar nga paparacët duke puthur një femër të veshur me stil dhe mjaft interesante. Që të dy janë parë në L`Ermitage Hotel për në darkë romantike e më pas janë ndarë për të shkuar secili në drejtimin e tij.


Mel Gibson vetëm pak ditë më parë u pa me një tjetër femër enigmatike në atë çfarë njihet si skena e krimit ku u arrestua në vitin 2006 nga policia.