Mel Gibson është ndarë nga e dashura e tij ruse, Oksana Grigorieva“Ata janë të koncentruar në karrierën e tyre prandaj dhe lidhje e tyre nuk ka funksionuar, por do të mbesin shokë të mirë sepse e kanë një vajzë për ta rritur së bashku”, tha një burim.Sipas revistës National Enquirer edhe pse kanë vendosur të ndahen, çifti është duke u munduar të mbesin shokë të mirë Gjithashtu thuhet se ata kishin pasur shumë grindje mes vete ku Oksana, e dashura e Gibson, e ka akuzuar atë për tradhti.Mel Gibson ka vitin e kaluar u nda nga gruaja e tij Robyn më të cilën ka shtatë fëmijë.