0
brbr

brbrKryetari i Kuvendit Ilir Meta morri pjese ne Panairin Agro-Ushqimor te zhvilluar te shtunen ne qytetin e orovodesbrbr
brbrGjate fjales se tij Meta garantoi mbeshtetje per ata qe duan te merren me blektori pasi edhe orientimin drejt produketeve bio e sheh si celesin e rritjes ekonomikebrbr
brbrIlir Meta 8211 Kryetar i Kuvendit Duhet ti kthehemi punes nuk ka progres duke shkulur duke prere duke djegur por vetem duke mbjelleJemi ketu per te dhene mesazhin e forte te mbeshtetjes per ata qe duan te punojne per ata qe duan te merren me blegtori sepse Skrapari ka rezerva te jashtezakonshme ne kete drejtimNe fund te ketij viti perfundon rruga Lushnje-Berat dhe vitin e ardhshem rikonstruksioni i rruges nga Berati ne orovodeKeto projekte per zhvillimin e turizmit jane projekte per te riperterire traditen me te mire te Skraparit per ta kthyer ate ne nje vlere e cila do te rrise mireqenien e ketij komunitetiRimekembja e ekonomise duhet te jete me e shpejte dhe do te jete e tille duke punuar te gjithe sebashku me shume dhe me mire dhe sidomos duke u orientuar drejt produkteve biobrbr
brbrIlir Meta siguroi banoret se shume shpejt do te perfundojne disa projekte automobilistike qe do te kontribuojne ne zhvillimin e zonesbrbr
brbrKryetari i Kuvendit theksoi dhe rendesine qe ka realizimi i projektit te gazsjellesit TAP per Skraparin duke e kthyer kete qyetet ne nje nyje te rendesishme ne kete investimbrbr
brbrTv KlanbrbrCorovode ilir meta Kryetar Kuvendi LSI panair