Ministri i inovacionit dhe teknologjise se informacionit dhe komunikimit Genc Polo se bashku me drejtuesit e digasterit qe ai drejton derdhen ne logarine speciale te Postes shqiptare kontributet e tyre deri ne nje page mujore per tu ardhur ne ndihme banoreve te permbytur ne Shkoder.


Ministri Pollo u shpreh se edhe institucione te tjera duhet te ndermarrin nisma te tilla duke i bere thirrje ne vecanti bashkise se kryeqytetit qe te kontribuoje me shume per te ndihmuar banoret e permbytur.


Aksioni i solidaritetit per tu ardhur ne ndihme banoreve ne zonat e permbytura do te vazhdoje te henen nga te gjithe punonjesit te cilet jane ne varesi te ministrise se inovacionit e teknologjise se infromacionit dhe te komunikimit.