Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka lansuar zyrtarisht sot projektin e USAID-it për bujqësi, AGRO.
Me këtë rast ministri i Bujqësisë, Memli Krasniqi ambasadorja amerikane në Prishtinë, Tracey Ann Jacobson dhe shefi i USAID në Kosovë, James Hope ishin në Lipjan në fermën ‘Agrovizion’ për të shënuar edhe nisjen e këtij projekti.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


Bashkë edhe me zyrtarë tjerë ata vizituan ketë fermë, e cila në vitet e fundit ka marrë mbështetje prej rreth mbi 100 mijë euro nga Ministria e Bujqësisë e po ashtu është mbështetur në forma të ndryshme edhe nga USAID. Në këtë fermë kultivohen poemë e perime.
Projekti AGRO kap vlerën rreth 12 milionë dollarësh dhe pason projektin e mëhershëm të USAID për bujqësi./Indeksonline/


SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS
SSSA
ASS