Një tërmet i fuqishëm prej 8.3 shkallësh ka goditur Kilin, duke shkaktuar cunami dhe detyruar evakuimin e një milion personave.
Janë regjistruar momente dramatike nga këto momente, kur të paktën 5 persona vdiqën dhe mbi 20 u lënduan.

AdPlatformZone = {id: "549fcab82",format: "410x0"};


https://


https://


https://