brbrLegjenda e boksit boteror Muhamed Ali eshte shtruar ne nje spital ne SHBA per shkak te pneumonise Ish-kampioni i botes per peshat super te renda tashme 72-vjecar po trajtohet nga mjeket Gjendja e tij sipas raportimeve te mediave nderkombetare paraqitet e qendrueshme per shkak se pneumonia eshte vene re heret gjendja e tij eshte nen kontroll dhe pritet qe te mos qendroje gjate ne spital eshte shprehur zedhenesi i familjes Muhamed Ali tri here kampion bote ne kategorine super te rende vuan qe prej vitit 1981 edhe nga semundja parkinson qe e detyroi te terhiqet para kohe nga ringubrbr
brbrbrbr
brbrbrbr
br