130256241_422310c Rupert Murdoch, ka paraqitur kërkesën për divorc nga gruaja e tij e tretë, Wendi Deng.


Lajmi për themeluesin, kryetarin dhe shefin ekzekutiv të kompanisë globale mediatike News Corporation është raportuar nga Wall Street Journal.


Divorci vjen në kohën kur News Corporation është duke u ndarë në firma të pavaruara publikuese dhe argëtuese.


Murdoch do të jetë kryetar i të dyja kompanive. Arsyet e ndarjes së çiftit nuk janë bërë të ditura.  P.K