Ndërron jetë në moshën 62 vjeçare pas një sëmundjeje të rëndë aktori i teatrit “Bylis”, Muhamed Sherri.

Aktori ka luajtur 62 role në teatër dhe 12 në filma.Dy muaj më parë Sherri u dekorua nga presidenti i Republikës me urdhërin “Naim Frashëri i Artë”.