brbrGjykata e Vlores ka pranuar kerkesen e Prokurorise per sekuestrimin e anijes Norman Atlantik dhe lejimin per transportimin e saj drejt Italise per te vijuar hetimet Ky vendim erdhi menjehere pas leter-porosise qe autoritet italiane i bene pales shqiptare per ndihme juridike Gjykata e Barit i kerkoi autoriteteve italiane sekuestrimin e anijes Norman Atlantik dhe gjithe pajisjet e bordit dhe dokumentacionin e lundrimit Gjithashtu nje tjeter kerkese ishte te lejohen autoritetet italiane te prokurorise se republikes prane Gjykates Bari-Itali per transportin e anijes Norman Atlantik nga vendi i ngjarjes per ne vendin fqinjbrbr
br