Nga Express me 17 nentor 2010 ne ora 1840

Selektori i Frances Laurent Blanc ia ka dhene nj 145shpulle146 futbollit italian. Sipas ish futbollistit francez ne futbollin italian nevojiten ndryshime respektivisht freskime.147Italia nuk eshte ne krize por nevojiten ndryshime. Henry eshte ne pension dhe gjendet ne SHBA Del Piero e Totti jane titullare ne Serie A. Gjithashtu ne Itali luajne shume futbolliste te huaj deklaroi Blanc.Futbollit italian i duhet nje evoluim. Ne Gjermani e kane arkivuar futbollin fizik duke e zevendesuar me ate qe e shfaqen ne Boteror148 shtoi fancezi.