shukriNga Mentor Kikia


Nëpër bloqe tiranase po qarkullon lajmi se sonte do të dalë një lajm që do të trondisë vendin, për së gjati dhe për së gjëri.


Madje edhe në thellësi, thonë bloqet.


Një ministër na paska shkuar deri në Amerikën Latine për një transvestit, pasi thonë se janë më të mirë ata se këta mesdhetarët e rregjur nga dielli.


Ja ta zëmë se është e vërtetë, pra që ky ministri qenka edhe ashtu edhe kështu, dhe se ai tranvestiti na paska qenë agjent mediatik dhe në njërën dorë mbante dhe në tjetërn kameran.


Dhe pastaj?


Kujt i plasi, do të pyesnim me gjuhë aspak qytetare?


Po sikur ky ministri të jetë homoseksual, per qef te tij?


Po sikur ministresha të jetë lesbike, por per qef te saj?


Po sikur e gjithë qeveria, apo edhe parlamenti të jenë LGTB, por per qejf te tyre?


Po sikur të gjithë këta ta filmojnë jetën e tyre familjare dhe seksuale dhe tia japin miletit të englediset? Gallate e madhe, nuk duam as punë, as rroga, as rrugë, as reforme, duam vetëm video me seks, mundësisht me brekë të grisura.


Në fakt unë do të dua të di se më çfarë parashë ka shkuar ky ministri atje, deri në allemanie për një ashtu.


Dua të di nëse është apo jo hajdut e i korruptuar?


Nëse po, atëherë hajde tia marrim erzin e ta bëjmë të ikë nga sytë këmbët.


Ndërsa me jetën e tij, jashtë institucionale, të bëjë çtë dojë, as më intereson fare.


Mos i harxhoni energjitë dhe urrjeten me të tilla gjëra o njerëz, por përdoreni zemërimin ndaj atyre që na zhvasin e na shkatërrojnë të ardhmen e fëmijëve