Pema e krishtlindjeve u ngrit ne ndertesen Kapitol duke i dhene udhe fillimit te atmosferes festive ne Washington. Pas nje udhetimi rreth 4500 km te gjate nga shteti i Wyoming ishte nje vinc ai qe ngriti pemen gjigande 60 m te gjate per tu dekoruar me mijera ornamente te krijuara me dore nga qytetare te Wajoming. Do te jete kryetarja e Dhomes se Perfaqsuesve ne kongres Nensi Pelosi dhe nje student nga Wajoming qe do te ndezin dritat e pemes me 7 Dhjetor. Kjo eshte hera e pare qe pema e Krishtlindjeve ne Kapitol vjen nga Wajoming.