Nikolic i lene menjane ne VatikanE enjte 21 Mars 2013 1022

p styletext-align justify p
Nikolic i lene menjane ne Vatikan Inaugurimi i Papa Franceskut te I ne Vatikan ka shenuar nje kapitull te ri ne historine e Selise se Shenjte kurse nje nga gjerat me pak te rendesishme ka qene edhe vendosja nga ana e protokollit te mikpritesit e politikaneve qe kane marre pjese ne ceremonine e inaugurimit Sipas mediave serbe delegacioni i ketij vendi ka pasur nje vend jo te zakonshem ne inaugurimin e papes se ri Presidenti Nikolic ka qene diku nga fundi ne banken ne te cilen ishte i ulur edhe presidenti slloven Borut Pahor kurse prapa Nikoliqit kane qene te ulur ministri i Jashtem Ivan Merkic dhe Marko Gjuriq keshilltar i Nikolicit Nderkaq krahas zvpresidentit amerikan ka qene ulur Hashim Thaci madje ne cilesine e kryeministrit te Kosoves me gjithe faktin se Vatikani ende nuk e ka njohur Kosoven shkruajne mediat serbe Sali Berisha kryeminister i Shqiperise ne ceremonine e Vatikanit ka qene i ulur prane kancelares gjermane Angel Merkel Sipas te dhenave zyrtare ne ceremonine e inaugurimit kane marre pjese 132 delegacione shteterore
p pp