brbrKjo eshte pamja qe te ofron sot pjesa me e madhe fshatrave ne fushen e Maliqit Nga malet me mbeturina te krijuara nder vite shikon deri plehra organike te cilat banoret pasi i kane nxjerr nga kasollet e bagetive i kane hedhur vend e pa vend Situata e tille eshte kthyer ne nje shqetesim te madh per te gjithe banoretbr
Per shkak te gjendjes se tij mjaft shqetesuese pastrimi i fshatrave te Maliqit eshte puna e pare qe ka ndermarre bashkia Pastrimi ka nisur nga fshati Vreshtas per te vijuar me pas me te gjitha fshatrat te fushes se Maliqit por dhe ato te Malesise se Goresbr
Per kryetarin e Bashkise Gezim Topciu puna kryesore eshte heqja ne kohen e duhur e te gjithe mbeturinave te krijuara Pas Vreshtasit aksioni pritet te vijoje ne njesite e tjera per te pasur nen kontroll mjedisin ne te gjithe Bashkine e Maliqitbrbr
br