Tiran (start) Kan nisur sot regjistrimet pr programin e ciklit t dyt t regjistrimeve dhe Manster t nivelit t par, regjistrime t cilat do t prfundojn me 27 tetor. Aplikantt, n baz t nj udhzimi t Ministris s Arsimit, duhet t dorzojn dosjen individuale, me nj fotokopje t noterizuar t diploms s ciklit t par t studimeve, t shoqruar me listn origjinale t notave, certifikat personale me fotografi, 2 fotografi si dhe mandat-arktimi i tarifs s regjistrimit prej 2.500 leksh.Lista e fituesve do t shpallet me dat 28 tetor, nga nj komision i posam, ndrsa regjistrimi i atyre personave q do t ndjekin kto kurse pasuniversitare do t bhet nga data 29 tetor deri me 31 tetor.Komisionet Ad-hoc pr przgjedhjen e kandidatve fitues, do t prcaktojn mbi bazn e dokumentacionit t paraqitur njohjen e plot ose t pjesshme t krediteve t studentve t fituara pr t gjith ata kandidat q vijn nga programe studimi t ngjashme, t ciklit t par.