Arben Lalla ka postuar një foto të rrallë.


Në të shohim ish-presidenti grek Karolos Papulias, duke kërcëyer në valle me Pandeli Majkon dhe Makbule Çeçon.


Fotoja është bërë në gusht të vitit 2000 Sopik të Gjirokastrës në kohën kur Papulias ishte ministër i Jashtëm i Greqisë.


Pupilias është nga Çamëria, nga një familje që thuhet se ka origjinë shqiptare.


papulias majko